Carports

Met een carport beschermt u op een elegante manier uw wagen, motor en fiets tegen ruwe natuurelementen zoals regen, ijzel, hagel en zon.

Door de open structuur wordt er minder condensatie gevormd, dus het risico op roest wordt verkleind. s’ Morgens in de kou het ijs krabben van uw wagen is verleden tijd. In tegenstelling tot een garagebox is een carport een budgetvriendelijk alternatief met een minieme impact op de architectuur van uw huis.

Door ons maatwerk en keuze uit verschillende stijlen zorgen we ervoor dat de carport feilloos past bij uw woning.

  • Levering & plaatsing inbegrepen
  • Keuze uit verschillende stijlen
  • Verkrijgbaar als standaardmodel of als maatwerk
  • Verschillende RAL-kleuren beschikbaar
Praktisch, flexibel en veelzijdig

Om een carport voor één of meerdere voertuigen te bouwen heb je ofwel geen vergunning nodig wanneer het om een vrijstaande carport gaat en de totale oppervlakte van je bijgebouwen kleiner blijft dan 40 vierkante meter en de carport zelf lager dan 3 meter is. Of in het geval van een aanbouw volstaat een melding wanneer je binnen de voorgeschreven afmetingen blijft.

Verschillende stijlen

Een carport past perfect bij de rest van je huis. Kies de stijl en kleur zodat de carport mooi aansluit bij je gevelbekleding, ramen of deuren. Voor het dak maak je een keuze tussen een plat dak, hellend dak, gebogen dak of zadeldak

Heeft u vragen of wenst u vrijblijvend een offerte?

Bij Deltimo staan kwaliteit en comfort centraal. Tijdens een vrijblijvende afspraak helpen we je graag verder met alle keuzemogelijkheden: materialen, opstelling, functionaliteit, comfortopties en maatwerk. Vervolgens ontvang je van ons een offerte op maat.

Ik wil een vrijblijvende offerte