Terrasoverkappingen

Met een terrasoverkapping creëer je een extra leefruimte buitenshuis. Een gezellige zithoek om te delen met je vrienden en familie, een overdekte ruimte waar kinderen volop kunnen spelen of een sfeervolle plek waar je tot rust kan komen?

Jouw op maat gemaakte terrasoverkapping vervolledigt je levensstijl zodat je er het hele jaar door kan in vertoeven.
Of je nu kiest voor een vrijstaande overkapping of aangebouwd tegen de gevel, voor elke terrasoverkapping is een duurzame, gepoederlakte aluminium frame de basis.

Deze stemmen we volledig af op jouw wensen met onze talloze opties. Automatische zonwering, sfeervolle ledverlichting, audio- of verwarmingselementen, etc; uw dromen zijn ons werk!

  • Levering & plaatsing inbegrepen
  • Thermisch onderbrekingssysteem
  • Eigen systeem rechtstreeks van fabrikant
  • Polycarbonaat 2 zijden UV werend
  • Keuze uit 3 verschillende stijlen en meerdere dakopstellingen
  • RAL-kleuren beschikbaar
Op maat

Elk huis is uniek en elke klant verschillend. Daarom werken we op maat van uw wensen en noden een oplossing uit, met als doel u te laten wegdromen op een vrije namiddag of om volop te genieten met familie of vrienden.

Verschillende dakopstellingen

In functie van uw gekozen stijl en opstellen kan uw terrasoverkapping zowel met een plat dak, hellend dak, gebogen dak, cube dak of zadeldak worden afgewerkt, met keuze uit verschillende kroonlijsten en onderafwerking. De bedekking werken we samen met u uit naargelang de oriëntatie van de woning: helder glas, gelaagde zonwerende beglazing, polycarbonaat …

Heeft u vragen of wenst u vrijblijvend een offerte?

Bij Deltimo staan kwaliteit en comfort centraal. Tijdens een vrijblijvende afspraak helpen we je graag verder met alle keuzemogelijkheden: materialen, opstelling, functionaliteit, comfortopties en maatwerk. Vervolgens ontvang je van ons een offerte op maat.

Ik wil een vrijblijvende offerte