Schuifpanelen en parkeerwanden

Met één van onze op maat gemaakte schuifpanelen, parkeer- of accordeonwanden maak je in een handomdraai van een binnenruimte een buitenruimte of omgekeerd – en dat mag je gerust letterlijk nemen.

Kies uit verschillende glassoorten; (helder, verzuurd, verduisterd, etc.) talloze configuraties zijn mogelijk om een dynamiek te creëren die perfect past bij jouw muze en het gebruik van de ruimte.

  • Levering & plaatsing inbegrepen
  • Thermisch onderbrekingssysteem mogelijk
  • Eigen systeem rechtstreeks van fabrikant
  • Verschillende RAL-kleuren beschikbaar
  • Ook vaste wanden mogelijk in aluminium, glas of polycarbonaat
Een geschikte oplossing voor elke plek

Panelen die over elkaar of tegen elkaar schuiven, met of zonder handgreep … We creëren samen een oplossing op maat van uw plek. Kies voor glazen schuifpanelen waarmee je afzonderlijk kan schuiven of overlappen hoe je wenst, omdat ieder paneel los van de rest kan bewegen.
Of ga voor een schuifwand waar alle panelen naast elkaar ‘geparkeerd’ worden, waardoor je over het grootst mogelijke panoramische uitzicht op je terras of balkon beschikt.

Veilig en robust

Met de mogelijkheid om je schuifpaneel te voorzien van een slot en meenemer blijft je huis steeds beveiligd. Het slot kan verwerkt worden in zowel het paneel als in het profiel. In dit geval plaatsen we ook standaard glas van 10 mm dikte.

‎ ‎

Heeft u vragen of wenst u vrijblijvend een offerte?

Bij Deltimo staan kwaliteit en comfort centraal. Tijdens een vrijblijvende afspraak helpen we je graag verder met alle keuzemogelijkheden: materialen, opstelling, functionaliteit, comfortopties en maatwerk. Vervolgens ontvang je van ons een offerte op maat.

Ik wil een vrijblijvende offerte